banner01
banner02
banner03

nggawe regane luwih gedhe tinimbang produk

Nenwell duwe macem-macem produk kulkas lan tingkat energi sing cocog karo panjaluk sampeyan
Luwih saka 20 taun pengalaman ing kulkas diajukake. Nenwell nyedhiyakake kabeh pelanggan kanthi solusi sing efisien lan tepat ing kulkas lan hotel. Kita mesthi netepi janji "Kanggo nggawe luwih akeh regane tinimbang kekarepane pelanggan".
liyane

Kanggo ndhisiki Pasar

karo beda

produk kulkasan

Kanthi wawasan internasional jembar lan pangertene pasar sensitif, Nenwell ngembangake produk anyar utawa khusus karo pelanggan. Kanggo ndhisiki pasar, supaya bisa entuk luwih akeh pangsa pasar lan bathi karo para pelanggan.
liyane

Visi Internasional, Tutul Inspirasi

Melu macem-macem jinis peralatan hotel internasional lan pameran kulkas saben taun. Iki nggawe kita dadi luwih profesional lan sensitif ing tren pasar.

liyane
Kapabilitas pengadaan internasional ngidini Nenwell nyaranake lan nuduhake produk sing laris banget kanggo para pelanggan ing wektu tartamtu. Nalika kaping pisanan, pelanggan entuk macem-macem informasi produk. Ngewangi pelanggan supaya entuk kesempatan bisnis sing pertama.

Larutan kulkas lengkap

hotel & supermarket!

Pirang-pirang praktik profesional, pirang-pirang pilihan produk lan analisis industri sing akurat nyedhiyakake pilihan sing cepet kanggo Nenwell kanggo menehi rekomendasi produk pendinginan hemat energi sing paling cocog. Kanggo nambah produk, ngirit tenaga kerja lan ruang! Rancang gambar gambar kanggo pelanggan supaya bisa menehi solusi paling apik.
section09_img1
section09_img2
section09_img3 section09_img4

Ngembangake masa depan sing cerah karo

nenwell

  • section09_img5
  • section09_img6

10 kali adol ing telung taun

Ing taun-taun kepungkur, Nenwell terus-terusan menehi saran pangembangan pasar sing efektif kanggo macem-macem pelanggan, ngolah pengalaman produk pendinginan menyang pelanggan, ngewangi para pelanggan kanthi cepet ngrebut pangsa pasar! Sawetara pelanggan entuk pertumbuhan sales kanthi cepet sajrone jangka pendek liwat kerja sama karo Nenwell!

Kita bangga karo iki lan uga njupuk iki kanggo menehi bali menyang perawatan masarakat kanggo Nenwell. Sukses bisnis kita didegake kanthi loyalitas, dipercaya, percaya lan rasa hormat ing antarane kabeh anggota perusahaan, pelanggan lan bisnis mitra. Liwat ngerti pentinge kemitraan, kita nggawe ikatan sing kuat karo para pelanggan lan pemasok, fokus ing tuwuhing sukses lan sukses.

hubungi kita